terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 10 April 2019

Rad van Fortuin met eigen ontwerp

De afgelopen periode hebben wij weer diverse raden van fortuin (ook wel wheel of fortune of rad van avontuur genoemd) met eigen ontwerp geproduceerd.

Een veelvuldig ingezet spel is het rad van Fortuin (ook wel Rad van Avontuur of Wheel of Fortune genoemd). Het rad kan namelijk voorzien van uw eigen merk, naam of huiskleuren, in te zetten als eyecatcher. Vaak wordt het ingezet op beurzen of evenementen, om de mensen op de hoogte te brengen van een nieuw product of merk.  Het Rad van Fortuin is een aanwinst voor elk evenement. Het nodigt uit tot meespelen en zorgt voor een feestelijke sfeer. Iedereen kan meedoen en kans maken op leuke prijzen. Plezier gegarandeerd!

Uiteraard laat je dit rad volledig personaliseren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk onderstaand enkele resultaten ter inspiratie voor uw evenement, beurs of campagne. Heeft u ideeën of speciale wensen voor een spel, eyecatcher of rad van fortuin op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen.

Spetr is uw betrouwbare en professionele leverancier wanneer u op zoek bent naar een Rad van  Fortuin. Voor elke feestelijke gelegenheid leveren wij het gewenste rad: van een feestje in de voetbalkantine, promotiecampagne, openingsactie tot een groots opgezet bedrijfsevenement.

Gerelateerde nieuwsberichten