Projecten

Wij houden van  projecten van één uur tot één jaar! We gaan graag met u de uitdaging aan om het project succesvol te laten verlopen of realiseren. Maar wat doen jullie dan allemaal zult u zich afvragen?

Evenement

Een evenement wordt al snel een complexe uitdaging waar veel partijen bij betrokken zijn. Als organisator moet je dan ook over de nodige projectmanagement vaardigheden beschikken om steeds een goed overzicht te blijven houden. Je moet hoofdzaken van bijzaken scheiden, de juiste prioriteiten stellen en taken delegeren waar je zelf geen tijd voor hebt. Ga daarom steeds zorgvuldig en gestructureerd te werk.

Aangezien een evenement begrensd is in tijd en middelen, en afgesloten wordt met een concreet projectresultaat, kun je de organisatie van een evenement als een project. Wij verzorgen advies en ondersteuning bij de organisatie van evenementen.

Recreatie

De wens naar meer kwaliteit, luxe en ruimte in de recreatiesector is een algemene doorzettende tendens onder recreanten en toeristen. Behoefte aan beleving binnen het toeristisch-recreatief product is de belangrijkste ontwikkeling die zich op dit moment voordoet. Consumenten zijn steeds meer gewend en verwend en stellen dan ook hoge eisen aan de voorzieningen. Daarnaast heeft de consument meer behoefte aan zingeving, waarbinnen dan authenticiteit, puurheid, rust en ruimte en een onbedorven, natuurlijke omgeving hun plaats krijgen. Wilt u advies of enkele activiteiten, faciliteiten of beleving toevoegen aan uw concept maar geen idee waar te starten? Wij verzorgen advies en ondersteuning in de vrijetijdssector (Leisure).

Beurzen

Binnenkort staat er weer een beurs op de agenda, leuk of heb je wat moeite met het bedenken van een goed beursconcept? Of misschien heb je gewoon een klein beetje hulp nodig? Spetr kan je die hulp bieden. Wij bedenken in samenwerking met onze klanten fantastische concepten.

 

Maatwerk

U wilt zich als organisatie, bedrijf of merk onderscheiden? Dat kan bij Spetr. Sommige klanten hebben en geweldig concept alleen hebben geen idee hoe dit concept te realiseren. Of heeft u hulp nodig bij het bedenken van maatwerk producten. Wij denken graag met u mee, mochten wij u toch niet kunnen helpen verwijzen we u graag door naar geschikte partij. Wij hebben de afgelopen jaren al meerdere maatwerk producten gerealiseerd, hierbij kun je denken aan een gepersonaliseerd rad van fortuin, promotieboog, reclamepilaar, beursspellen. Daag ons uit!