Over ons

Het bureau om uw bedrijf, merk of evenement eruit te laten springen!

Spetr is een creatief bedrijf met een ongekende passie voor beleving. We bedenken en realiseren concepten met  specialisten. Daarnaast zijn we kritisch, zetten de koers uit en we adviseren.

Buitengewoon irritant, een concept bedenken. Een hele dag achter je pc zitten en er komt maar niks uit je vingers. Onze ideeën komen altijd op momenten waarop je het liever niet wilt.. Tijdens onze vrije tijd, in onze nachtrust of aan de bar met vrienden. Deze ideeën parkeren wij dan even om op een geschikt moment uit te werken.

Concepten bedenken, combinaties leggen zodat concepten opvallend zijn.

Het leukste wat er is, zo ongeveer. Naast het organiseren van evenementen, misschien. Maar daarvoor kun je ons zelden inhuren. Bovendien zijn wij hartstikke duur! Dus gebruik ons vooral om concepten te bedenken, ontwikkelen en realiseren.

Hoe Spetr dit alles realiseert, door trouw te blijven aan onszelf! Sorry, wij houden niet van standaard, wij hebben namelijk maar één doel: uw bedrijf, merk of event eruit te laten springen!

Op zoek naar bedrijfsruimte in een creatieve omgeving?!

Stop met zoeken! Wij beschikken over bedrijfs-, en kantoorruimtes in Oosterland (Schouwen-Duiveland, Zeeland).  Bekijk hier voor meer informatie