Maatwerk

Wil je als bedrijf, merk of evenement op een originele manier opvallen?

Een goede presentatie is belangrijk voor je bedrijf Of het nu gaat om de verpakking van een product, een display, de inrichting van beurs, evenement, festival of kantoor.

Bedrukt in je huisstijl of één subtiel logo. Wat wij doen is je product, stand, evenement, inrichting de uitstraling geven die het verdient. Of het nu gaat om 1 of 100.000 stuks, wat wij doen is custom made.

Maatwerk zorgt ervoor dat je je kunt onderscheiden én kunt opvallen bij je klanten. Je bedrijf, evenement of merk is uniek en dat mag iedereen terug zien in een origineel concept. Heb jij een idee en wil je graag weten of dit mogelijk is? Daag ons uit en neem contact met ons op. Tenslotte: alles kan gepersonaliseerd worden!

Rad van Fortuin

Een rad van Fortuin hebben wij in diverse verschillende maten en soorten. Bekijk de gehele rubriek onder: Rad van Fortuin.

Spellen

Spellen zoals vier op een rij, memory, ringen gooien en een golfspel zijn te vinden onder de categorie spellen.

Give-Aways

Op maat gemaakte give aways zoals bier of wijnverpakkingen vindt je hier.

Promotie

Heeft u een evenement op het programma staan en wilt u zich op leuke manier presenteren? Bekijk dan onze custom made promotiematerialen.

Event

Heeft u een evenement op het programma staan en wilt u alles aankleden en voorzien van bijvoorbeeld bewegwijzering? Bekijk dan onze gepersonaliseerde eventmaterialen.

Accessoires

U komt terug van een evenement of beurs en mist een onderdeel of dient iets te vervangen? Wij beschikken ook over onderdelen en accessoires van onze materialen.