terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 11 November 2020

Wheel of fortune Maxi Cosi voor Dorel Juvenile

Voor Dorel Juvenile de groothandel in jeugdproducten mochten een wheel of Fortune maken voor Maxi Cosi. Hun wens was om een uniek rad met verwisselbare prijzen te ontwikkelen. In overleg met ons is gekozen voor een rad van fortuin met taartpunten en luxe rad van fortuin met taartpunten zodat ze de prijzen op het rad kunnen wisselen. Daarom is het rad geschikt om in te zetten bij diverse campagnes.

De campagnes werden internationaal uitgezet, we hebben onder andere geleverd in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Scandinaviƫ en Italiƫ. Bij het rad van fortuin met taartpunten is gekozen voor 80 cm doorsnee versie zodat deze gemakkelijk van winkel naar winkel verplaatst kon worden.

De luxe variant werd volledig voorzien van led verlichting zodat deze echt zou opvallen!

Bent u in voorbereiding voor een winkelactie, instore activaties, winkelcampagnes of wilt u meer winkelbeleving? Wij denken graag met u mee! Bij ons kunt u terecht voor een standaard of luxe rad van fortuin (ook wel rad van avontuur genoemd) in kleine en grote oplages. Benieuwd welke modellen wij kunnen realiseren? Neem dan eens een kijkje op onze rad van fortuin pagina. Voor levensgrote gepersonaliseerde spellen bent u bij ons ook aan goeie adres!

Gerelateerde nieuwsberichten