Wheel of fortune kopen

Vergroot de aandacht voor uw merk
Persoonlijk advies bij het ontwerp
Val op tijdens beurzen
Het wheel of fortune, oftewel het rad van fortuin kunt u eenvoudig online bij Spetr kopen. Van een verlotingsrad tot een muziekrad en van een rad in de huisstijl van ik hou van Holland tot een rad dat volledig bij uw bedrijfsidentiteit past. Wij maken het voor u! Bekijk de verschillende mogelijkheden online en vraag een offerte aan.

Wheel of fortune voor zakelijke bijeenkomsten kopen

Wist u dat een rad van fortuin een perfect promotiemateriaal is? Door dit grote rad valt u op en maakt u bezoekers nieuwsgierig. Maak het rad nog aantrekkelijker door bezoekers bijvoorbeeld iets te laten winnen. Zo vergroot u de kans op terugkerende potentiële klanten. Wij gaan graag met u om tafel zitten om uw ideeën en wensen te bespreken. Benieuwd welke bedrijven u voor gingen? Bekijk hier ons portfolio. Zoals u ziet is er werkelijk van alles mogelijk. Heeft u een totaal nieuw idee voordat u een wheel of fortune gaat kopen? Daag ons uit!

Bekijk recente projecten

Rad van fortuin met verlichting of wielen

Val extra op door een wheel of fortune met verlichting te kopen. We kunnen de lichten laten knipperen, een kleur geven of continu aan laten staan. Of wilt u met het rad van fortuin rond kunnen lopen om nog meer bezoekers te trekken? Kies er dan voor om een rad van fortuin met wielen te kopen. Vraag een offerte op maat aan en maak van uw beursbezoek een onvergetelijk moment. Voor vragen zijn wij bereikbaar via 0111 74 50 28.

Ook interessant:

Beurspresentatie | Gepersonaliseerde decoratie | Interactief spel