terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 31 Oktober 2019

Val op tijdens beurzen en evenementen!

Wilt u opvallen bij tijdens een beurs of evenement? Kies dan voor een rad van avontuur, ook wel rad van fortuin genoemd. Dit rad kunnen wij volledig op maat maken. Oftewel, in de kleuren van uw huisstijl en voorzien van uw campagneteksten, logo’s en afbeeldingen.

Wij beschikken over diverse modellen en formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rad van avontuur met verwisselbare taartpunten.

De afgelopen periode hebben wij voor  Alexandrium megastores, Agrifarm, BitCanna, Recreatiepark Westerbergen en Schouten en Zekerheid dit model gerealiseerd. Het grote voordeel van verwisselbare prijzen (vakken) is dat je tijdens de beurs of evenement uw rad kunt aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om extra taartpunten te bestellen zodat je bij volgende campagne weer opvalt met nieuwe prijzen.

Een echte eyecathcer!

Het rad van avontuur (fortuin) dat wij voor u op maat maken, kunt u bestellen in 80, 100 of 120 cm doorsnee. Naast de verwisselbare taartpunten wordt het rad ook geleverd met stilstaand logo zodat uw merk of bedrijf altijd correct in beeld komt!

Neem gerust contact met ons op en bespreek uw wensen!

Gerelateerde nieuwsberichten