terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 1 Juli 2016

Unieke hindernisbaan in de stijl van een Vissersboot

In opdracht van Jumpzz hebben wij speciaal voor evenementen langs de kust zoals havenfeesten, havendagen, mosselfeesten, visserijdagen en maritieme evenementen hebben wij een hindernisbaan Vissersboot ontwikkeld en geproduceerd.

In Zeeland zijn er veel evenementen maar hoe kunnen we ons onderscheiden van de concurrenten (attractieverhuur) en een meerwaarde zijn voor organisaties? Dit was de vraag vanuit de klant. Wij hebben vervolgens gericht naar de evenementen gekeken en ons verplaatst in de kinderen. Ons doel: aantrekkingskracht kinderen vergroten, een eyecatcher maken voor de bezoekers en aansluiten bij het evenement.

Bij Visserijdagen is één van de hoogtepunten meevaren met de Vissersboten, alleen de kinderen moeten “braaf” bij hun ouders blijven voor de veiligheid. Wij brengen het Visserschip tot leven door er een hindernisbaan van te maken waar de kinderen hun energie op kwijt kunnen. Daarnaast beschikt het schip over een bannervlak waarop de afkortingen van de schepen geplaatst kunnen worden hierbij kun je denken aan BRU, ZZ, BR, ARM, SCH, CLP, YE of VLI.

Bent u ook bezig met de voorbereidingen voor Visserijdagen, havendagen of andere evenementen aan de kust? Dan kan het springkussen Mosselpan of de hindernisbaan Vissersboot niet ontbreken voor de kinderen.

Gerelateerde nieuwsberichten