Stokkenvangspel

Vergroot de aandacht voor uw merk
Persoonlijk advies bij het ontwerp
Val op tijdens beurzen
Met het stokkenvangspel valt u zeker op tijdens een beurs, evenement of andere gelegenheid. En dat is toch wat u wilt? Opvallen. Spetr helpt u graag met een spetterend concept waardoor uw bezoekersaantallen hoog oplopen. Het stokkenvangspel is een leuke activiteit voor jong en oud.

Het stokkenvangspel als marketingactie

Het spel kunt u volledig zelf inrichten. Zet u het bij uw beursstand enkel om op te vallen of zit er een marketingstrategie achter? Beloon uw potentiële klanten bijvoorbeeld met een prijs, korting of giveaway. Grote kans dat de deelnemers van het stokkenvangspel een keer terugkeren naar uw bedrijf om de korting of prijs op te halen. Het stokkenvangspel is dus niet enkel een leuke bezigheid tijdens een evenement, maar ook een doordachte marketingactie.

Bekijk recente projecten

Test het reactievermogen van uw bezoekers

Het reactievermogen van uw bezoekers wordt goed getest tijdens het stokkenvangspel. Jong en oud zal het spel willen spelen. Wat zij eraan overhouden? Een blij gevoel. Elke keer wanneer zij in aanraking komen met uw merk, zullen zij aan die leuke belevenis denken. Klinkt goed? Vraag online een offerte aan! Wist u dat wij het stokkenvangspel volledig op maat kunnen maken? Zo valt u zeker op! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0111 74 50 28.

Ook interessant:

Wheel of fortune kopen | Beurspresentatie | Gepersonaliseerde decoratie