terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 18 Januari 2022

Reclamecampagne rad van fortuin CEBEO

Voor Cebeo, de distributeur van elektrotechnisch materiaal mochten wij een rad van fortuin produceren voor hun reclamecampagne. In samenspraak met Cebeo is gekozen voor een rad van fortuin baliemodel met een multifunctioneel ontwerp.

Het rad van fortuin is ontworpen en geproduceerd voor alle 55 vestigingen in België. Om het rad van fortuin multifunctioneel inzetbaar te maken is er gekozen voor een ontwerp met cijfers 1 t/m 10 en kleuren. Hierdoor kon met op de balie prijskaarten hangen en gemakkelijk prijzen vervangen of wegstrepen.

Vanwege de drukte bij pakketbezorgers is er gekozen om de bezorging door ons te laten verzorgen. Hierdoor werden alle producten compleet, onbeschadigd en op tijd geleverd op alle vestigingen en kon de campagne starten!

Bent u in voorbereiding voor een campagne, promotieactie, activatie of jubileum? Wij denken graag met u mee! Bij ons kunt u terecht voor een standaard of luxe rad van fortuin (ook wel rad van avontuur genoemd) in kleine en grote oplages. Benieuwd wat wij onder andere kunnen realiseren? Neem dan eens een kijkje op onze rad van fortuin of rad van fortuin campagne pagina. Heeft u specifieke wensen, dan denken we ook graag met u mee!

Gerelateerde nieuwsberichten