terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 4 Januari 2021

Rad van Fortuin Westgeest Direct Sales

Voor Westgeest direct sales, specialist in het opzetten van grootschalige en succesvolle klantcontact campagnes mochten wij een rad van fortuin ontwikkelen.In overleg met ons is gekozen voor meerdere raden van fortuin met verwisselbare taartpunten en één luxe model. Het rad met verwisselbare taartpunten moest namelijk gemakkelijk vervoerd kunnen worden naar diverse locatie en multifunctioneel ingezet kunnen worden. De verwisselbare taartpunten werden in diverse kleuren geleverd zodat de campagnes er met een marker opgeschreven konden worden.

De luxe variant werd volledig voorzien van led verlichting zodat deze echt zou opvallen! Wat een mooie campagne en eenheid!

Bent u in voorbereiding voor een winkelactie, instore activaties, outdoor campagne of reclamecampagne? Wij denken graag met u mee! Bij ons kunt u terecht voor een standaard of luxe rad van fortuin (ook wel rad van avontuur genoemd) in kleine en grote oplages. Benieuwd welke modellen wij kunnen realiseren? Neem dan eens een kijkje op onze rad van fortuin pagina. Voor levensgrote gepersonaliseerde spellen bent u bij ons ook aan goeie adres!

 

Gerelateerde nieuwsberichten