terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 4 September 2018

Rad van Fortuin voor Walibi “Your life is a gamble”

De Halloween Fright Nights komen er weer aan. Eddie is terug en enger dan ooit. Heel Walibi Holland is in oktober weer in de ban van Halloween. Je schreeuwt om hulp… Guess what? No one can hear you..

Speciaal voor de commercials, promotiefilmpjes en promotiefoto’s hebben wij voor Walibi Holland het rad van Eddie’s Wheel of Fear geproduceerd. Het rad had een doorsnee van maar liefst 150 cm en werd voorzien van verwisselbare taartpunten.  Het voordeel van verwisselbare taartpunten is dat ze tijdens de opnames het rad van fortuin aangepast kon worden. Hiernaast is het rad voorzien van een “stilstaand logo”, dit houdt in dat als het rad draait, het logo niet meedraait. Zo blijft het logo goed zichtbaar tijdens het draaien.

Vanwege tijdsdruk voor de opnames hebben wij het productieproces met spoed uitgevoerd en de materialen geïnstalleerd op de set.

Benieuwd naar Eddie’s Wheel of fear? Bekijk onderstaande video’s:

Het rad van fortuin was tijdens de opnames zeer goed bevallen. Daarna heeft Walibi besloten om nog een standaard rad van fortuin aan te schaffen. Dit rad werd aangeschaft voor spontane acties. Daarom werd het rad voorzien van een whiteboardlaag zodat het rad van diverse prijzen of acties kon worden voorzien. Het stilstaande logo is volledig uitgefreesd in het logo van Walibi.

Wilt u een gepersonaliseerd rad van fortuin kopen? Bekijk dan via overzichtspagina naar de diverse mogelijkheden welke wij aanbieden.

Gerelateerde nieuwsberichten