terug naar het nieuwsoverzicht
#uncategorised - 12 Juni 2018

Rad van fortuin voor lancering Super Mario Odyssey

Voor de stand in Charleroi mochten wij een uniek rad van fortuin (ook wel glücksrad of rad van avontuur genoemd) produceren voor de lancering van Super Mario Odyssey voor de Nintendo Switch.

Het rad van fortuin stond in het winkelcentrum Rive Gauche en trok veel bekijks! Bezoekers konden leuke prijzen winnen door een slinger aan het rad te geven.

Het rad van fortuin is volledig gepersonaliseerd, in samenwerking met The Oval Office kwamen we tot de huidige indeling en vormgeving. Om te voorkomen dat er teveel geluksvogels waren die de hoofdprijs zouden draaien werd er gekozen voor een rad met verwisselbare taartpunten. Hierdoor konden prijzen gewisseld of aangepast worden op het rad van fortuin.

Om het rad van fortuin op tijd te kunnen leveren zijn de printwerkzaamheden met spoed uitgevoerd door JMC Signmakers en de materialen met een koeriersdienst afgeleverd.

 Aandachtstrekker voor beurs

Stel dat u met uw stand op een beurs of evenement aanwezig zal zijn heeft u natuurlijk de nodige beursmaterialen nodig en wilt u daarmee opvallen. Om het ijs te breken en publiek kans te laten maken op het winnen van een prijs beschikken wij over maatwerk producten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een gepersonaliseerd dartbord of rad van fortuin. Mocht u een idee of wens hebben voor uw stand of promotiecampagne denken wij graag met u mee!

Speciale aandachtstrekkers kunnen zorgen voor extra traffic op uw stand. Wij hebben al voor diverse klanten aandachtstrekkers geleverd ten behoeve van een beurs.

Gerelateerde nieuwsberichten