terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 12 Juni 2018

Rad van Fortuin voor het tv-programma Club Hub

Rad van Fortuin voor het tv-programma Club Hub

Voor het online programma, Club Hub van NPO3, mochten wij een Rad van Fortuin ontwikkelen.

Club Hub is een knetterende liveshow over internet en televisie. Club Hub is te zien van maandag tot en met vrijdag vanaf 16:00 tot 17:00 op www.npo3.nl, NPO101tv en YouTube. Met pakkende items, jonge succesvolle BNN-talenten en interactie met de kijker via social media probeert NPO3 samen met BNN/VARA in te spelen op de jongeren die minder televisie kijken.

Het Rad, voorzien van een stilstaand logo én losse taartpunten, sluit aan bij het nieuwe platform aangezien het Rad van Fortuin volledig in de huisstijlkleuren van Club Hub is opgeleverd. Door de losse taartpunten kunnen thema’s gemakkelijk veranderd worden. Hierdoor blijft het Rad altijd bruikbaar en up-to-date! Het ontwerp is in samenwerking met Club Hub gerealiseerd waarna het Rad van Fortuin is geproduceerd. Benieuwd naar welke functie het Rad van Fortuin gaat vervullen bij Club Hub? Volg dan hun show op één van de drie bovenstaande kanalen.

Wilt u net als Club Hub een rad van fortuin inzetten voor een tv-programma of bij evenement? Neem dan vrijblijvend met ons op en bespreek uw wensen.

Gerelateerde nieuwsberichten