terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 30 Januari 2019

Rad van Fortuin voor Gast is Koning!

Gast is Koning is een uniek gastvrijheidsconcept omdat ze, als enige gastvrijheidstrainer in Nederland, meer doen dan alleen trainen! Ze entertainen, met een enthousiaste aanpak. Ze bouwen voort op de feedback van hun mystery guests, die ze in het diepste geheim sturen om uw gastvrijheid te toetsen.

Om trainingen te verzorgen en tegelijkertijd te zorgen voor entertainment hebben wij voor Gast is Koning een rad van fortuin geproduceerd. Het rad moest opvallen! Daarom hebben wij in overleg met de klant gekozen voor een rad van fortuin met stilstaand logo gefreesd in de vorm van een vuist. Het stilstaande midden hebben wij voorzien van led verlichting zodat het rad nog meer in de schijnwerpers komt te staan. De verlichting is geheel draadloos en voorzien van accu. Door middel van afstandsbediening kunnen ze gewenste kleuren of programma’s installeren.

Wilt u net als Gast is Koning een rad van fortuin kopen voor een beurs, evenement of promotiecampagne? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen.

Gerelateerde nieuwsberichten