terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 13 Juni 2018

Rad van Fortuin voor de Gemeente van de Toekomst

Voor de Gemeente van de Toekomst van Den Haag heeft Spetr een Rad van Fortuin ontwikkeld. De Gemeente van de Toekomst levert een platform waar initiatieven en ontwikkelingen rond overheveling van taken naar medeoverheden (gemeenten, waterschappen en provincies) bij elkaar komen. 

Er verandert veel voor gemeenten. Er komen taken bij. De schaal wordt groter en de samenleving stelt andere eisen. In de drukte van alledag is er geen tijd om te reflecteren op de betekenis van deze veranderingen. In de Gemeente van de toekomst’ behandelen we de belangrijkste trends die de ontwikkeling van uw gemeente en uw eigen functie de komende jaren bepalen.

Met behulp van een volledig gepersonaliseerd Rad van Fortuin heeft Spetr voor de Gemeente van de Toekomst op een speelse maar effectieve manier een interactief product gerealiseerd. Door de vele onderwerpen die de revue passeren heeft de Gemeente van de Toekomst gekozen voor de optie losse taartpunten. Hierdoor kunnen besproken of achterhaalde onderwerpen van het gepersonaliseerde Rad gehaald worden. Het resultaat, een altijd up-to-dateRad van Fortuin. Inzetbaar voor iedere gelegenheid met een uniek ontwerp!

Heeft u ook interesse in een gepersonaliseerd Rad van Fortuin en een samenwerking met Spetr? Daag ons dan uit en bekijk de mogelijkheden!

Gerelateerde nieuwsberichten