Rad van avontuur kopen

Vergroot de aandacht voor uw merk
Persoonlijk advies bij het ontwerp
Val op tijdens beurzen
Het rad van avontuur, ook wel het rad van fortuin genoemd, kunt u online kopen bij Spetr. Dit rad van avontuur kunnen wij volledig op maat maken. Oftewel, in de kleuren van uw huisstijl. Uiteraard kunt u zelf afbeeldingen of persoonlijke teksten toevoegen zodat het een volledig gepersonaliseerd product wordt. Krijg online een goede impressie en vertel ons uw wensen bij het kopen van een rad van avontuur.

Rad van avontuur in allerlei soorten en maten kopen

Zoals we al eerder vermeldden, kunnen wij het rad van avontuur volledig op maat maken. Er is dan ook van alles mogelijk. We zetten de mogelijkheden voor het kopen van een rad van avontuur graag voor u op een rijtje:

Bekijk recente projecten

Een doordachte marketingstrategie

Uiteraard wilt u uw bezoekers iets meegeven na het draaien aan het rad van avontuur. Of dit nu informatie, prijzen of korting coupons zijn, het is belangrijk om hier goed over na te denken. U geeft ons door wat u op de taartpunten van het rad van avontuur wilt hebben en wij maken het voor u. Nog geen idee? Ons team staat voor u klaar. In de loop der jaren hebben wij al vele strategieën en concepten bedacht die wij graag met u delen.

Een heuse eyecatcher!

Het rad van avontuur dat wij voor u op maat maken, heeft een standaard afmeting van 80 centimeter. Door het grote formaat valt het product zeker op. Maar het kan nog groter (of kleiner). Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0111 74 50 28 of vul het contactformulier in. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën betreft het rad van avontuur dat u wilt kopen.

Ook interessant:

Stokkenvangspel | Wheel of fortune kopen | Beurspresentatie