Promotiemateriaal beurs

Vergroot de aandacht voor uw merk
Persoonlijk advies bij het ontwerp
Val op tijdens beurzen
Wilt u opvallend promotiemateriaal voor een beurs laten maken? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Spetr eens. Van een beurswand tot een beurstafel en van een fotoframe tot een marktkraam, wij leveren verrassend promotiemateriaal voor uw aankomende beurs. Vertel ons uw wensen en wij maken het promotiemateriaal volledig voor u op maat.

Uniek promotiemateriaal voor uw beurs

Als een van de vele genodigden op een beurs wilt u natuurlijk opvallen tussen de rest. Dat doet u zeker wanneer u promotiemateriaal door ons enthousiaste team gaat laten maken. Veel gekozen promotiemateriaal voor een beurs is bijvoorbeeld:

  • Beurswand: een flexibel en licht plug-in presentatiesysteem. Inclusief LED, voetplaten, draagtas en twee full colour geprinte doeken.
  • Skytube: een echte eyecatcher van maar liefst 8 meter hoog tijdens een beurs of (sport)evenement.
  • Vlaggenlijn: voor het versieren van een beursstand of andere ruimte.

Al ons promotiemateriaal kunt u inclusief logo en/of huisstijl laten maken. Zo weet u zeker dat het promotiemateriaal perfect bij de uitstraling van uw bedrijf past. Het maakt uw beursstand niet alleen aantrekkelijker, u vergroot ook nog eens de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Bekijk recente projecten

Promotiemateriaal op maat laten maken

Ons streven is altijd om promotiemateriaal voor uw beurs aan te leveren dat volledig bij uw wensen aansluit. Om dit waar te maken plannen we graag een persoonlijk gesprek met u in. Wellicht heeft u al ideeën of wilt u samen sparren over een goed concept? Het is allemaal mogelijk. U bereikt ons door te bellen naar 0111 74 50 28. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant:

Rad van avontuur kopen | Stokkenvangspel | Wheel of fortune kopen