Bedrijfsruimte

Bent u zelfstandig ondernemer en wilt u een bedrijfsruimte huren in Oosterland (Schouwen-Duiveland), in de regio Zeeland? Spetr biedt zelfstandigen een podium om betaalbaar en flexibel een werkplek, kantoor, opslag of bedrijfsruimte te huren.

Bedrijfsruimte

Bent u op zoek naar één loods, opslag of bedrijfsruimte op Schouwen-Duiveland? Dan beschikken wij over bedrijfsruimtes vanaf 50m2 tot en met 180m2 op het industrieterrein in Oosterland.

De locatie is uitstekend bereikbaar vanaf de N59 waardoor de bestemming in de regio moeiteloos bereikbaar is. Oosterland ligt vlakbij Zierikzee (+/- 8 minuten) en Bruinisse (+/- 6 minuten). Daarnaast zijn de volgende plaatsen goed bereikbaar: Goes, Renesse, Burgh-Haamstede, Rotterdam en Breda. Het terrein is afgesloten maar wel 24 uur per dag bereikbaar. De bedrijfsruimte beschikt over overheaddeur, loopdeur, betonvloer, gevelisolatie en een eigen parkeerterrein (voor u en uw klanten).

*huurprijs afhankelijk van gewenste afmeting bedrijfsruimte en periode.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen.

Kantoorruimte

Bent u een  zelfstandig of specialist en op zoek naar een werkplek in de omgeving van Zierikzee en Bruinisse? Dan maken wij graag kennis met u! Onze kantoorruimtes zijn betaalbaar en flexibel te huur. We geven u graag een ruimte waarbij we elkaar versterken en van elkaars netwerk of opdrachten kunnen profiteren.

Naast je werkplek of kantoor kan je gebruik maken van de kantine en toiletten. Tevens is het mogelijk om opslagruimte te huren voor uw materialen/voorraad. Het terrein beschikt over een eigen parkeerterrein zodat u uw gasten gemakkelijk kunt ontvangen.

Door een gezamenlijke kantine en de aanwezigheid van anderen maakt u onderdeel uit van een gezellige en creatieve organisatie. Bent u dus op zoek naar een werkplek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Huurprijs in overleg.

Op dit moment zijn onderstaande bedrijven huurder van bedrijfsruimte en/of kantoorruimte.