terug naar het nieuwsoverzicht
#events - 16 Januari 2015

Opvallen met uw product

Opvallen tussen uw concurrenten

“Een goed product verkoopt zichzelf.” We roepen het bij Spetr ook graag, maar de realiteit is anders. Zéker wanneer jouw product tussen nog 115 andere, op het eerste gezicht vergelijkbare, producten staat. Dan is het zaak om met verkoopondersteunende materialen te werken. Ook wanneer je jouw merk op een beurs presenteert is het van belang dat je opvalt tussen de standhouders.

Ondersteuning voor uw verkoop

Subtiel of niet-te-missen: afhankelijk van de boodschap en de mogelijkheden ter plaatse ontwikkelen we diverse verkoopondersteunende materialen. Er is veel mogelijk. Desgewenst realiseren we ook de productie en de logistiek van deze verkoopondersteunende middelen. Makkelijk hè?

Wij maken bijvoorbeeld:

Beursmateriaal

Beurzen zijn voor veel merken onmisbaar. Als je er niet staat, wordt je gemist. Dus ben je er en pak je het goed aan. Overal aan gedacht? Spetr ondersteunt je bij het neerzetten van een succesvol beursevenement. Van beursconcept tot stand ontwerp, van communicatiemiddelen tot de give-aways: we adviseren, creëren en realiseren. Benut onze ervaring om het maximale uit jouw beursdeelname te halen.

Wil je met jouw merk opvallen tussen het verkoopgeweld? Zoek én benut de kansen om jezelf meer te onderscheiden. We denken met je mee over de functionaliteit en de uitstraling van verkoop ondersteunende middelen, beursstand en de invulling van beursmaterialen samen met jou.

Gerelateerde nieuwsberichten