Openingsactie winkel

Vergroot de aandacht voor uw merk
Persoonlijk advies bij het ontwerp
Val op tijdens beurzen
Bent u op zoek naar een leuk idee voor de openingsactie voor uw winkel? Spetr zit vol goede ideeën en maakt van uw openingsactie voor uw winkel een onvergetelijk moment! Wat dacht u bijvoorbeeld van een rad van fortuin in uw huisstijl of een promotieboog zodat uw bezoekers al van ver uw winkel zien? Wij zijn benieuwd naar uw wensen.

Maak de openingsactie van uw winkel een groot succes

Wanneer u uw winkel gaat openen, wilt u natuurlijk dat dit een onvergetelijk succes wordt. Zo veel mogelijk potentiële klanten moeten kennismaken met uw winkel. Om uw opening op te laten vallen in de omgeving levert Spetr diverse creatieve producten. Breek het ijs door uw bezoekers mee te laten doen met een potje 4 op een rij of laat ze draaien aan een gepersonaliseerd rad van fortuin. Bekijk de mogelijkheden online en vertel ons waarmee u uw evenement bijzonder wilt maken.

Bekijk recente projecten

Ontvang een opvallend voorstel

De openingsactie van de winkel staat op de planning, maar u heeft nog geen concreet plan. Geen probleem. Daarvoor schakelt u ons in. Vertel ons uw wensen en wij verrassen u met een opvallend voorstel. Enthousiast geworden? Dan gaan we direct aan de slag met de productie van het door u gekozen idee. Voor vragen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0111 74 50 28. Of vul het online contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Ook interessant:

Promotiemateriaal beurs | Rad van avontuur kopen | Stokkenvangspel