terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 18 December 2018

Laat u merk spreken!

De afgelopen weken hebben wij weer unieke producten geproduceerd voor instore communicatie, outstore communicatie en branding acties. Onderstaand een overzicht  van verschillende resultaten.

Grabbelton
U staat op een beurs of evenement en wilt prijzen weggeven? Zet dan ouderwets een grabbelton in en verras je bezoekers. Wij maken u grabbelton in elk gewenst formaat of model voorzien van uw huisstijl. Voor Easydayhebben wij een wasmachine grabbelton gemaakt op ware grootte. We hebben de grabbelton geproduceerd van licht materiaal en de grabbelton in gemakkelijk vervoeren. Een echte eyecatcher op uw beurs of evenement.

Rad van Fortuin
Op zoek naar een uniek Rad van Fortuin, ookwel rad van avontuur, glücksrad of wheel of fortune genoemd? Dan bent u bij ons op juiste adres! Wij personaliseren uw rad van fortuin volledig! Onze mogelijkheden zijn weer uitgebreid. We hebben bijvoorbeeld een verrijdbaar rad van fortuinwalking wheel of fortune en een rad van avontuur van plexiglas. Deze eyecatcher is goed in te zetten bij beurzen, evenementen en promotiecampagnes. Wilt u een gepersonaliseerd rad van fortuin kopen? Bekijk onderstaand de resultaten van Schipper Accountants, The E-Factor.

Reuze sleutel

Bent u op zoek naar op maat gemaakte sleutels voor een sleuteloverdracht, start van een bouwproject, opening van nieuwe locatie of gebouw? Wij kunnen uw gewenste sleutel compleet voorzien van tekst, logo of datum. Onderstaand enkele resultaten van een reuze sleutel! Benieuwd naar de mogelijkheden voor een reuze sleutel, neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen.

Gerelateerde nieuwsberichten