Interactieve beursstand

Vergroot de aandacht voor uw merk
Persoonlijk advies bij het ontwerp
Val op tijdens beurzen
Met een interactieve beursstand creëert u aandacht voor uw merk, waardoor u de kans vergroot dat uw potentiële klant een échte klant wordt. Een interactieve beursstand heeft een element in zich waar uw bezoekers iets mee kunnen doen. Vaak is dit een spel, zoals een rad van fortuin. Dit is een leuke manier om mensen prijzen te laten winnen. Dit hoeven helemaal geen grote prijzen te zijn, vaak vindt men een kleine attentie al erg leuk.

Pak uw interactieve beursstand groots aan

Het is helemaal leuk  om een prijs weg te geven bij een spel dat met meerdere personen gespeeld kan worden, zoals vier op een rij. Bij Spetr laat u uw eigen levensgrote vier op een rij spel ontwikkelen, voorzien van uw eigen logo of uw eigen ontwerp helemaal in uw huisstijl. Zo is het creëren van een interactieve beursstand een fluitje van een cent.

Bekijk recente projecten

Heeft u andere ideeën? Laat ons het weten!

Heeft u een ander idee over hoe een interactieve beursstand eruit moet zien? Wilt u bijvoorbeeld iets anders dan een spel? Laat het ons weten. Wij maken graag de aankleding voor u op maat. Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0111 74 50 28.

Ook interessant:

Openingsactie winkel | Promotiemateriaal beurs | Rad van avontuur kopen