Interactief spel

Vergroot de aandacht voor uw merk
Persoonlijk advies bij het ontwerp
Val op tijdens beurzen
Het meenemen van een interactief spel is een goede manier om uw merk onder de aandacht te brengen bij uw potentiële klant. U creëert direct een positief gevoel bij de klant, waardoor u de kans vergroot dat men geïnteresseerd raakt in uw merk en vervolgens iets bij u koopt of uw dienst afneemt. En dat steeds opnieuw. De interactieve spellen van Spetr gaan namelijk lang mee, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Welk interactief spel kiest u?

Wanneer u besluit om uw interactieve spellen op maat te laten maken door Spetr, heeft u de keuze uit veel verschillende spellen. Laat uw potentiële klanten bijvoorbeeld prijzen winnen met het rad van fortuin, laat ze een potje darten of daag ze uit voor een spelletje golf. Heeft u zelf ideeën? Laat ze ons weten. We gaan hier graag met u over in gesprek, zodat u later een interactief spel op maat heeft.

Bekijk recente projecten

Interactieve spellen op levensgroot formaat

Vrijwel iedereen vindt het leuk om spelletjes te spelen. Wat is er daarom leuker om uw beursbezoekers met elkaar spelletjes te laten spelen? Door samen vier op een rij, het stokkenvangspel of voetbal op levensgroot formaat te spelen, bezorgt u bezoekers van uw beursstand een leuke tijd, waardoor ze met plezier terugdenken aan uw merk, wat hopelijk resulteert in een nieuwe klant. En dat allemaal door een interactief spel!

Ga met ons in gesprek over uw interactieve spellen op maat

Wanneer u een interactief spel wilt laten maken en hier al een leuk idee voor heeft, laat het ons dan weten. We zijn benieuwd naar uw ideeën en zullen er alles aan doen om deze te verwezenlijken. Voor het maken van een plan van aanpak gaan wij graag met u in gesprek. Bel voor een kennismakingsgesprek 0111 74 50 28.

Ook interessant:

Interactieve beursstand | Openingsactie winkel | Promotiemateriaal beurs