terug naar het nieuwsoverzicht
#news - 6 Februari 2016

Hoe kunt u als bedrijf, organisatie of merk opvallen?

Wilt u als merk, organisatie of evenement opvallen? Maar u heeft geen idee hoe?? Wij denken graag met u mee! Samen inventariseren we uw wensen. Daaruit maken wij een concept!

Spetr is een creatief productiebedrijf gespecialiseerd in ontwerp, productie en printen van reuze spellen, giveaways, decors, decorstukken en rad van fortuin voor merkactivaties, tv-commercials, events, beurzen en festivals. Het realiseren van herinneringen met plezier, eruit springen is onze ambitie. Dat kan zijn met gepersonaliseerde beursspellen, giveaways, reuze spellen of een rad van fortuin. Een goed verhaal verdient een goed podium en Spetr realiseert dat podium graag. Om samen concepten en campagnes tot leven te brengen. Naast creatief zijn we ook flexibel en kunnen we snel schakelen en leveren als het erop aan komt.

We werken graag samen met ontwerpers, reclamebureaus, organisaties, evenementen en merken die unieke gepersonaliseerde reclame-uitingen willen produceren. Wij doen er alles aan om een podium te realiseren en het gewenste eindresultaat te produceren.

Momenteel werken wij voor reclamebureaus, evenementenbureaus, marketingbureaus, productiebedrijven, evenementen en diverse merken.

 

Creating memories with fun

Zij gingen u al voor…

Neem een kijkje in “de keuken” van Spetr. Via onze portfolio krijgt u een overzicht van onze creaties. En zeg nou zelf… we hebben toch alle reden om trots te zijn op creaties.

Gerelateerde nieuwsberichten