terug naar het nieuwsoverzicht
#events - 12 Juni 2018

Het Rad van Plezier voor het 5 jarige jubileum van de Ziggo Dome!

Voor het 5-jarige jubileum van de Ziggo Dome hebben wij zes raden van avontuur gemaakt. In samenwerking met Brand New Live hebben wij de productie verzorgd.

Op 24 juni 2012 openende Marco Borsato met een uitverkocht concert de, inmiddels wereldbekende concertlocatie in stijl. Precies 5 jaar later viert Marco Borsato het jubileum van de Ziggo Dome mee. Met twee uitverkochte concerten van Marco Borsato and Friends vierde Ziggo samen met 34.000 toeschouwers haar jubileum. De raden van avontuur zorgde voor meer interactie en een feestelijke sfeer. Naast deze attractieve waarde dienden de raden van plezier ook als decor. De bezoekers maakten onder andere kans op V.I.P kaarten, Ajax-shirts, verassingscadeau en voetbal of concerttickets door hun geluk te beproeven met een draai aan het rad van avontuur.

Naast Marco Borsato hebben ook VanVelzen, Ronnie Flex, Clouseau en Matt Simons opgetreden. In de Dome hebben de afgelopen vijf jaar 435 shows plaats gevonden. Dit leverde zo’n 5,5 miljoen bezoekers op. Het trackrecord van de Ziggo Dome is dan ook indrukwekkend. Zo hebben onder andere Madonna, Sting, U2, George Michael, Prince, Ed Sheeran, Lady Gaga concerten gegeven in de Dome. Om van zo’n toonaangevend geheel deel uit te maken tijdens een jubileum is mooi.

Door kwaliteit, flexibiliteit, originaliteit en maatwerk oplossingen te bieden voor alle klanten maakt Jumpzz dit mogelijk. Met onze ontwerptool en de samenwerking tussen klant en producent realiseren wij iedere keer opnieuw een uniek ontwerp.

Zelf benieuwd naar wat mogelijk is voor uw evenement of actie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we samen naar wat mogelijk is!

 

Gerelateerde nieuwsberichten