terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 3 April 2019

Gepersonaliseerd rad van fortuin met stilstaand logo

De afgelopen periode hebben wij weer enkele producten op maat geproduceerd. Onder andere een rad van fortuin met stilstaand logo (middelcirkel), bij deze variant hangt een stilstaande plaat voor het draaiende rad van fortuin. Uw logo of campagne blijft daardoor altijd goed leesbaar in beeld staan. Uiteraard kunnen wij ook de gewenste vorm van de middencirkel op maat produceren. Voor GT 24 hebben we bijvoorbeeld een rechthoek als stilstaand midden gerealiseerd.

Voor Syntech-Nutricion hebben wij een rad van fortuin gemaakt voor een beurs in Keuelen (Duitsland). De FIBO in Keulen is met bijna 150.000 bezoekers verspreid over vier dagen de grootste fitness beurs in de wereld. Bent u benieuwd naar  de meerwaarde van het rad van fortuin? Bekijk dan onderstaand de aftermovie van de beurs.

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw (promotie)campagne, evenement, beurs, winkelactie, instore-actie of andere festiviteit? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen, wij denken graag met u mee! Een rad van fortuin of een op maat gemaakt spel zou zomaar goed kunnen aansluiten bij u wensen.

Gerelateerde nieuwsberichten