terug naar het nieuwsoverzicht
#events - 5 April 2019

Gepersonaliseerd dartbord voor Enginear

Enginear is een innovatieve speler in de arbeidsbemiddelingsmarkt die is ontstaan vanuit de kennis, ervaring en het netwerk van meer dan 15 jaar specialistische matching en loopbaanbegeleiding.
Bij Enginear draait het om het creëren van carrières voor jonge ingenieurs met maximaal 4 jaar werkervaring. Voor de ontdekking van de beste carrièrekeuze hebben wij een uniek model ontwikkeld. Ben jij benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Om hunzelf te promoten mochten wij een gepersonaliseerd dartbord produceren welke ze konden inzetten bij beurzen, open dagen en andere evenementen. Het dartbord is volledig naar eigen wens vorm te geven. Enginear heeft er bijvoorbeeld voor gekozen om hun rad in te delen in werktypes zodat ze direct een openingsgesprek hebben met potentiële student of werkzoekende.

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw (promotie)campagne, evenement, beurs, winkelactie, instore-actie of andere festiviteit? Neem vrijblijvend contact met ons op en bespreek uw wensen, wij denken graag met u mee! Een rad van fortuin of een op maat gemaakt spel zou zomaar goed kunnen aansluiten bij u wensen.

Gerelateerde nieuwsberichten