terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 13 Juni 2018

Een speciaal ‘Rad van Frituur’ voor Plaza Cafetaria’s

Plaza Cafetaria, een franchise met 80 vestigingen in Nederland, heeft een nieuwe campagne gestart; “verdraaid lekker bij Plaza”. In overleg met Plaza heeft Spetr hiervoor het Rad van Frituur ontworpen en geproduceerd. Plaza Cafetaria is een franchise formule dat onderdeel is van Sligro Nederland. Plaza Cafetaria legt de nadruk op kwaliteit, dit is ook terug te zien in het feit dat 9 vestigingen in de Cafetaria TOP 100 staan. De kwaliteit welke wordt nagestreefd moest terug te vinden zijn in het heuse Rad van Frituur.

Het Rad van Frituur is ontworpen en geproduceerd voor alle 80 vestigingen in Nederland. Bij de productie is rekening gehouden met de wens dat de prijzen wisselbaar waren, zo zijn er bij alle raden extra ‘taartpunten’ geleverd, zodat de klant zelf kan kiezen welke prijzen hij wil weggeven. Elk taartpunt is voorzien van een prijs of een promotie actie. Hiernaast is het rad voorzien van een “stilstaand logo”, dit houdt in dat als het rad draait, het logo niet meedraait. Zo blijft het logo goed zichtbaar tijdens het draaien.

Het Rad van Frituur is voor drie weken te draaien in alle 80 vestigingen van Plaza Cafetaria. Draait u een gratis bakje friet of de verrassingssnack?

Gerelateerde nieuwsberichten