terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 30 Maart 2021

Draagbare rad van fortuin voor Moneyschool

Moneyschool verrijkt kinderen en jongeren van 8-18 jaar met financiële educatie voor een succesvolle toekomst. Hun team bestaat uit sprekers en ervaringsdeskundigen, deze zorgen ervoor dat kinderen en jongen in groepslessen financieel weerbaar worden. Met hun aanbod zet Moneyschool zich in om de vicieuze cirkel van armoede voor kinderen in Nederland te doorbreken.

In opdracht van Moneyschool mochten wij 4 draagbare rad(en) van fortuin produceren. Het unieke aan dit concept is dat hun sprekers d.m.v. rad van fortuin kennis te laten maken met potentiële doelgroep en donateurs.

Om de sprekers en ervaringsdeskundige herkenbaar op pad te sturen produceerden wij ook hesjes en petjes met het logo van Moneyschool.

Ze hebben daarnaast ook een mobiele campagne, de Money car. De Money car zet op speelse wijze aan tot nadenken over geldzaken, duurzaam leven, en gezondheid om jouw (school)plein.

Bent u in voorbereiding voor een campagne, instore activatie of reclamecampagne? Wij denken graag met u mee! Bij ons kunt u terecht voor een standaard of luxe rad van fortuin (ook wel rad van avontuur genoemd) in kleine en grote oplages. Benieuwd welke modellen wij kunnen realiseren? Neem dan eens een kijkje op onze rad van fortuin pagina. Voor levensgrote gepersonaliseerde spellen bent u bij ons ook aan goeie adres!

Gerelateerde nieuwsberichten