terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 20 April 2020

Doorzichtige mogelijkheden voor afscheiding

Het is een onzekere tijd en iedereen neemt passende maatregelen. We denken graag met je mee, ook hoe jij jouw klanten kan helpen om (verdere) verspreiding van het virus te voorkomen.

Bescherm met een veiligheidsscherm

Creëer een glasheldere afscheiding met plexiglas en zorg zo voor bescherming op plekken waar mensen toch iets dichter bij elkaar komen.

Onderstaand enkele voorbeelden, we maken de schermen op maat (kies ieder gewenst formaat) blanco of voorzien van print. Wij kunnen o.a. produceren voor restaurant, bedrijven, scholen of verenigingen.

Vanwege het Caronacrisis is een veilige werksituatie in uw bedrijf voor uw medewerkers en klanten een pré. Denk aan apotheken, onderwijs, horeca, afhaalrestaurants, afhaalpunten of mini campings. Ondanks het advies om 1,5 meter afstand te houden en geen handen te schudden is het lastig om hier in de praktijk mee om te gaan. Er zijn al diverse creatieve initiatieven door bedrijven op de markt gebracht zoals balieschermen of doorgeefluiken waardoor u de veiligheid voor uw personeel én uw klanten nog beter kunt waarborgen.

Welke doorzichtige of voorzien van print afscheidingsmogelijkheden zouden voor uw bedrijf of organisatie geschikt zijn?

Gerelateerde nieuwsberichten