Leisure consultant

In de vrijetijdseconomie zijn wij partner voor toonaangevende bedrijven – groot en klein-, organisaties, verenigingen en ontwikkelaars.

U bent op zoek naar een nieuwe vrijetijdsbesteding of hebt teruglopende bezoekersaantallen in uw recreatiebedrijf en wilt hier iets aan doen?  Dat kan, wij zullen met in één kennismakingsgesprek uw wensen bespreken om vervolgens mogelijke vervolgstappen voorleggen. Vooraf zullen wij u een prijsindicatie geven voor het project. Daarna gaan wij graag voor u aan de slag!

Onze intentie is om organisaties en bedrijven zich duurzaam te vernieuwen en toekomstbestendig te maken vanuit economisch-maatschappelijke en marktgerichte onderbouwing. Hieruit willen wij een concept realiseren wat uniek is, aansluit bij uw bedrijf en doelgroep maar ook binnen uw budget valt.

Waarom leisure consultant

Onze consultants beschikken over unieke kennis van zaken op het gebied van toerisme, marketing en vrijetijdsbesteding.

Wat we echt doen:
  • Tijdelijke opdrachten zoals conceptontwikkeling, storyline, brainstormsessie.
  • Een uniek recreatieconcept ontwikkelen.
  • De totale coördinatie van de implementatie van een concept.
  • Benaderen en onderhandelen met toeleveranciers (zoals design, communicatie, materialen).
Wat je van ons kunt verwachten:
  • Een opvallend concept.
  • Een netwerk met toeleveranciers.
  • Een frisse kijk op uw concept, evenement of bedrijf.

Maatwerk

Wij kunnen inspelen op uw specifieke behoefte. Of het gaat om een verfrissend gesprek waarbij u feedback wilt over ideeën of een compleet concept voor uw recreatiebedrijf. Onze leisure consultants zijn bereid om in overleg een project aan te gaan met u.

Indien uw interesse is gewekt en graag door ons wordt geholpen, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met één van onze leisure consultants. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat alle projecten en opdrachten in strikt vertrouwen uitgevoerd kunnen worden, indien u dat wenst.

Ons werkgebied voor leisure consultant is gericht op Zeeland onder andere de Zeeuwse kust, Schouwen-Duiveland, Tholen, Noord-Beveland, Veere, Middelburg, Vlissingen, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Hulst.