Assortiment

Wij nog druk bezig met de ontwikkeling van ons assortiment, heeft u ideeën of wensen? Wij horen het graag.

Rad van Avontuur

Draai aan het rad van fortuin en ga op avontuur met de gekleurde ronde draaischijf. Een superleuk spel om te spelen op markten, fancy fairs, open dagen, spelletjesdagen, (bedrijfs)feestjes: je kunt het rad van avontuur eigenlijk overal neerzetten en je gasten zullen zich er vol plezier aan wagen. Ook ter promotie, voor liefdadigheid, kortingsactiviteiten of andere reclamedoeleinden is het huren van het rad van fortuin ook zeer geschikt. Er zijn veel verschillende soorten en maten te huur van het spel rad van fortuin. Bovendien noemt het ene bedrijf het spel ‘rad van fortuin’ terwijl het andere bedrijf weer refereert aan het ‘rad van avontuur’. In principe komt het in beide gevallen op hetzelfde neer: je draait aan de schijf, en wacht in spanning af op welk vlak hij tot stilstand komt.

Bekijk Rad van Avontuur

Spellen

Wil je spellen huren, maar dan met een gezellig, nostalgisch tintje? Spetr heeft een assortiment spellen,  waaronder Oudhollandse spellen. Organiseer je een spelletjesdag, een sportdag op school, familiedag of reünie, dan is het huren van Oudhollandse spelletjes een leuke uitkomst. De gevarieerde mix aan verschillende volksspellen in het groot en klein verveelt nooit. Bij ons kunt u deze materialen niet huren maar wel voordelig aanschaffen in gewenste stijl of thema.

Bekijk Spellen

Promotie

Materiaal huren voor een event, beurs of party?

Ben je bezig met het organiseren van een event of beurs? Dan kun je eventmateriaal en beursmateriaal zoals tafels en meubilair, eyecatchers of kleding huren bij verschillende verhuurbedrijven in Nederland. Ook als je bezig bent met het organiseren of voorbereiden van een feest, zoals een bedrijfsfeest, huwelijk, reünie, jubileum, verjaardag, vriendinnendag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, kun je partymateriaal huren. Bij ons kunt u deze materialen in gewenste stijl aanschaffen.

Bekijk Promotie

Eyecatcher

Op zoek naar een leuke eyecatchers ? Dan ben je bij spetr.nl aan het juiste adres. Als je denkt aan een eyecatcher kun je denken aan een blikvanger in de breedste zin van het woord. Op deze pagina vind je diverse eyecatchers van een aantal ballonnen voor de jarige tot een enorme eyecatcher voor een groot evenement. Bij eyecatchers kun je ook denken aan het huren van opblaasbare blikvangers. Is er iemand jarig? Denk dan eens aan een opblaasbare champagnefles voor de deur. Wordt er iemand Sarah of Abraham? Bij ons kunt u kiezen uit diverse eyecatchers en deze kunt u zo lang als u wenst plaatsen. Bij ons betaal je namelijk één tarief (verkoop + verzending).

Bekijk Eyecatcher

Event

U bent op zoek naar materialen voor een beurs, evenement, festival, open dag of andere festiviteiten en denkt erover om materialen te huren. Onderstaande materialen zou u bijvoorbeeld kunnen huren; statafel, rad van fortuin, marktkraam, stoelen, spellen, promotiematerialen, abraham, sarah, etc. Bij ons kunt u deze materialen niet huren maar tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Het voordeel van aanschaffen van de materialen is dat deze nieuw (onbeschadigde materialen) en dat u bespaart op transportkosten. Wij laten de materialen per pakketdienst leveren.

Bekijk Event

Decoratie

Heeft u een evenement op het programma staan en wilt u dit leuk aankleden?

Bekijk Decoratie

U bent op zoek naar materialen voor een beurs, evenement, festival, open dag of andere festiviteiten en denkt erover om materialen te huren. Onderstaande materialen zou u bijvoorbeeld kunnen huren; statafel, rad van fortuin, marktkraam, stoelen, spellen, promotiematerialen, abraham, sarah, etc. Bij ons kunt u deze materialen niet huren maar tegen aantrekkelijke prijzen aanschaffen. Het voordeel van aanschaffen van de materialen is dat deze nieuw (onbeschadigde materialen) en dat u bespaart op transportkosten. Wij laten de materialen per pakketdienst leveren. De meeste verhuurbedrijven rekenen namelijk kosten voor bezorgen en ophalen, dit betreft meestal starttarief + aantal km x 4 (aantal keren dat verhuurbedrijf afstand dient te overbruggen), bij ons betaald u alleen de kosten voor pakketdienst. Daarnaast wordt een gedeelte van het assortiment geproduceerd van re-board (duurzaam), deze materialen kunt u eenmalig of enkele keren inzetten. Na het evenement kunt u deze materialen bijvoorbeeld opslaan of weggeven, als het versleten is kunt u materialen weggooien. Tot slot beschikken wij ook over robuuste materialen waar u lang plezier van heeft!

U kiest het gewenste thema en tovert de locatie om in de gewenste stijl.