terug naar het nieuwsoverzicht
#maatwerk - 23 November 2018

Gepersonaliseerde producten voor beurzen en evenementen toegevoegd

Wij hechten veel waarde aan de glimlach!

Een glimlach doet namelijk wonderen! Door te glimlachen straal je sympathie uit. Het kan je zeker helpen bij het leggen van contacten met de klant en het bereiken van je doel. Verkopers die er een gewoonte van maken om welgemeend te glimlachen, worden meer gewaardeerd en kunnen makkelijker aansluiting bij klanten vinden. Ze verkopen meer en zorgen er voor dat de klant terugkeert. Maar nog belangrijker dan dit alles; ze voelen zich ook prettiger!
Helaas kunnen wij u geen glimlach verkopen maar we proberen wel opvallende concepten te bedenken, deze concepten kunnen wij volledig personaliseren (custom made) produceren. U kunt trots wezen op uw concept, ermee opvallen en de klant verrassen. Het gevolg hiervan is een glimlach bij u en uw potentiële klant!

Wij hebben ons assortiment voor opvallende items, spellen en eyecatchers voor beurzen, evenementen, campagnes, jubileums en andere (bedrijfs)feesten uitgebreid.

Onderstaand een korte introductie van enkele nieuwe custom made producten.

Grabbelton
U staat op een beurs of evenement en wilt prijzen weggeven? Zet dan ouderwets een grabbelton in en verras je bezoekers. Wij maken u grabbelton in elk gewenst formaat of model voorzien van uw huisstijl. Voor Max hebben wij een wasmachine grabbelton gemaakt op ware grootte. We hebben de grabbelton geproduceerd van licht materiaal en de ton in gemakkelijk vervoeren. Een echte eyecatcher op uw beurs of evenement.

Rad van Fortuin
Op zoek naar een uniek Rad van Fortuin, ookwel rad van avontuur, glücksrad of wheel of fortune genoemd? Dan bent u bij ons op juiste adres! Wij personaliseren uw rad van fortuin volledig! Onze mogelijkheden zijn weer uitgebreid. We hebben een verrijdbaar rad van fortuin, walking wheel of fortune en een rad van avontuur van plexiglas toegevoegd aan ons verkoopassortiment. Deze eyecatcher is goed in te zetten bij beurzen, evenementen en promotiecampagnes. Wilt u een gepersonaliseerd rad van fortuin kopen? Bespreek uw wensen met ons, wij denken graag met u mee!

Lachspiegel
Oké, een glimlach konden we niet aan u verkopen! Maar een spiegel die u laat glimlachen hebben wij wel! Wij kunnen uw spiegel voorzien van uw logo of andere reclame-uitingen.

Biertafelset
Heeft u een evenement op het programma staan en dient veel tafels en stoelen in te zetten? Wat is er nou leuker om uw tafels en stoelen neer te zetten met uw logo of ontwerp? Wij produceren biertafels, bierbanken en biertafelset met uw eigen ontwerp!

Vlaggetjes
Bij elk evenement, feest, jubileum of promotiecampagne zie je vlaggetjes om een feestelijke sfeer te creëren.  U kunt kiezen voor standaard vlaggenlijnen of u vlaggetjes op maat laten produceren zodat u direct de juiste sfeer of reclame kan overbrengen aan uw bezoekers. Voor evenementen in Bruinisse hebben wij vlaggenlijnen gepersonaliseerd, bekijk hieronder het resultaat!

Bij spetr.nl kun je terecht voor unieke eyecatchers en producten met voldoende brandingsmogelijkheden voor uw bedrijf of merk. Staat uw idee of wens er niet tussen? Wij worden graag uitgedaagd!

Gerelateerde nieuwsberichten